Om oss

Välkommen till Batteribloggen.se! Vi är Sveriges ledande online-resurs för allt som har att göra med batterier, laddare och allt som rör energi. Från bilbatterier till laddbara batterier, solenergi till vindkraft, vi har täckt allt.

Vi startade Batteribloggen.se med en enkel idé i åtanke – att skapa en plats där entusiaster, tekniker och alla som är intresserade av energi kan hitta kvalitetsinformation, råd och tips. Vi är passionerade över att hjälpa människor förstå tekniken bakom vår vardagliga energianvändning och hur vi kan gå mot en mer hållbar framtid.

Har du upptäckt något faktiskt fel? Kontakta oss så tittar vi på det!

Vårt team består av experter inom området, alla med en djup passion för teknik och innovation. Vi är engagerade i att leverera den mest aktuella, korrekta och detaljerade informationen till våra läsare.

Hos Batteribloggen.se strävar vi efter att göra energi mer förståelig och tillgänglig för alla. Vi hoppas att du finner vårt innehåll givande och informativt. Om du har några frågor eller förslag, tveka inte att kontakta oss.

Visste du att det första fungerande batteriet, kallat voltaiska stapeln, uppfanns av den italienska fysikern Alessandro Volta år 1800? Detta banbrytande batteri bestod av zink- och kopparplattor skiktade med pappersark dränkta i saltlösning. Även om batteritekniken har utvecklats enormt sedan dess, ligger Voltas grundläggande princip om kemisk omvandling till elektrisk energi fortfarande till grund för dagens batterier.

Välkommen till Batteribloggen.se – din guide till en upplyst framtid!

Sidan drivs och ägs av P Holding AB fr.o.m 2022