Teamet bakom batteribloggen

Välkommen till vår “Möt teamet”-sida! Här på Batteribloggen.se är vi stolta över att ha ett team av passionerade och kunniga individer som alla bidrar till att göra vår webbplats till den bästa källan för information om batterier och energi.

Låt oss presentera vårt fantastiska team

Henrik och Jesper är inte bara kollegor, de är också gamla vänner. De träffades första gången på universitetet där de båda studerade teknik. Deras gemensamma intresse för batterier, energi och innovationer i marknaden gjorde att de klickade direkt!

Henrik Larsson

Henrik, eller “Henke” som han ofta kallas, är en erkänd expert på batteriteknik med över 20 års erfarenhet i branschen. Som en av huvudförfattarna på Batteribloggen.se delar han regelbundet sin djupa kunskap och insikter om de senaste trenderna och innovationerna inom batteriteknik. Henke har en sällsynt förmåga att förklara komplexa koncept på ett lättförståeligt sätt, vilket gör honom till en favorit bland våra läsare. När han inte skriver om batterier, njuter Henke av att vandra i den svenska vildmarken, med en särskild kärlek till fjällvandring. Du kan följa Henrik på LinkedIn, eller läsa alla hans inlägg här.

Jesper Claesson

Jesper är hjärnan bakom Batteribloggen.se. Som vår webbutvecklare är han ansvarig för att hålla webbplatsen igång smidigt och se till att vi alltid är i framkant när det gäller teknik. Jesper har en passion för kodning och en djup förståelse för hur man skapar en användarvänlig och engagerande webbupplevelse. Men Jesper är inte bara en tekniknörd. På sin fritid är han en ivrig cyklist och älskar att utforska Sveriges vackra landskap på två hjul. Han är också en självutnämnd kaffeentusiast och hans bryggkunskaper är legendariska inom teamet.